Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇÖLLÜ'DEN AKHİSAR ZİYARETİ

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, ilçe ziyaretlerini Akhisar ile sürdürdü. Akhisar'da Sazoba, Pınarcık, Boyalılar, Sarıçalı ve Hacıosmanlar mahallelerini ziyaret eden Çöllü, mahallelerde yapılan çalışmaları incelerken, muhtarların taleplerini dinleme fırsatı buldu.

        İlçe ziyaretlerini Akhisar ile sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, bir günde 5 mahalleyi ziyaret etti. Çöllü'ye ziyaretlerinde Akhisar MASKİ Şube Müdürü Fatih Bilgen ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Personeli Cem Özleyen eşlik etti. Çöllü ve beraberindekiler ilk ziyaretini Sazoba'ya yaptı. Burada Sazoba Mahalle Muhtarı Önder Ünlü ve mahalleliler tarafından karşılanan Çöllü, mahallede yapılan çalışmaları inceledi. Sazoba'da mezarlık yolunun taşının döşendiğini ve mahalleye 7 bin metrekare kanalizasyon, 7 bin metrede içme suyu hattı döşendiğini söyledi. Daha sonra sırasıyla Pınarcık, Boyalılar, Sarıçayı ve Hacıosmanlan mahallelerini de ziyaret eden Çöllü, burada da mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Pınarcık Mahalle Muhtarı Ahmet Demiröz, Boyalılar Mahalle Muhtarı Süleyman Altınay, Sarıçalı Mahalle Muhtarı Ünal Adeş ve Hacıosmanlar Mahalle Muhtarı Yusuf Çalımcı ile tek tek görüşen Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek taleplerini dinledi.

        MAHALLELER ÖNEMLİ HİZMETLER ALIYOR

        Manisa'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte ilçelerde bulunan ve köy statüsünden mahalle statüsüne kavuşan bölgelerin son dönemde önemli hizmetler almaya başladığını dile getiren Çöllü, hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Özellikle mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarının belirlendiğini ve buna göre hareket edildiğine dikkat çeken Çöllü, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda mahallelerimizin bozuk olan yollarına taş döşendi, içme suyu ve kanalizasyon hatları çekildi. Mahallelerimize otobüs seferleri başladı. Bu hizmetler belli program dahilinde artarak devam edecek" diye konuştu.

        MUHTARLAR HİZMETLERDEN MEMNUN

        Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal bölgelerde başlattığı hizmetler muhtarları memnun etti. Daha önce yıllarca alamadıkları hizmetlerin Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kısa dönemde mahalleleriyle buluştuğunu ifade eden muhtarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti.

        (SC-Y)

        09.05.2016 17:11:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler