Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ İSTİFA ETTİ

        BARIŞ GEZİCİ

        MANİSA (İHA) - Akhisar Belediyesinin CHP'li meclis üyesi Kazım Özbek sağlık sorunları ve işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek meclis üyeliğinden istifa etti.

        Akhisar Belediyesi tarafından 5 Mayıs Perşembe günü yapılan Mayıs ayı olağan meclis toplantısında ara komisyona havale edilen üçüncü gündem maddesinin görülmesi için ikinci oturum bugün yapıldı. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında toplanan meclise ilk olarak bir istifa dilekçesi sunuldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis üyesi Kazım Özbek sağlık sorunları ve yoğun iş temposu nedeniyle belediye meclisi görevinden istifa ettiğini belirten dilekçeyi Başkan Salih Hızlı'ya sundu. Başkan Hızlı isteği meclise sundu ve istifa, oy birliği ile kabul edildi.

        CHP Grup Başkanı Aydın Coşkun, Belediye Meclisi Kazım Özbek'in yerine Avukat Özde Demirel'in geleceğini belirterek Haziran ayı meclisinde görevinin başında olacağını kaydetti.

        Öte yandan oy birliği ile İmar, Plan Bütçe ve Kanun Nizam ara komisyonlarından gelen üçüncü gündem maddesinde Akhisar Vergi Dairesine olan borçlara karşılık olarak Atatürk Mahallesi, Kiremit Ocağı mevkiinde bulunan ve tapunun 51 pafta, 704 ada 103 parsel numarasına kayıtlı olan 6 bin 315 metrekare arsanın Maliye Bakanlığına devri oy birliği ile meclisten geçti.

        Dilek ve temennilerin ardından Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu son buldu.

        (BG-SC)

        09.05.2016 17:42:57 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler