Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TESKİ GENEL MÜDÜRÜ BAŞA SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

        Genel Müdür Başa, Genel Müdür Yardımcısı İ. Feyzi Ünal, Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Tekin, Projeler Dairesi Başkanı Bahattin Yılmaz ve Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Kanan Güneş ile birlikte TESKİ Çorlu Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

        TESKİ Çorlu Şube Müdürü Selçuk Küçüker'den yapılan çalışmalar hakkında brifing alan Genel Müdür Başa ve beraberindeki heyet, 17 Mayıs'ta ilk kazması vurulacak Çorlu Kumyol Caddesi ve Muhtelif Mahalleler altyapı çalışmaları güzergahlarını yerinde inceledi. İncelemeler esnasında çalışmaların nereden başlayacağı ve hangi güzergahlar üzerinden devam edeceğinin bilgisi de alındı.

        Genel Müdür Başa ve beraberindeki heyet, çalışmalarına Çerkezköy'de devam etti. Çerkezköy ilçe merkezinde yapımında sona yaklaşılan Çerkezköy İmar Sahası Taşkın Koruma İnşaatında incelemelerde bulunan Genel Müdür Başa ve beraberindeki heyet, çalışmaların süreci hakkında TESKİ Çerkezköy Şube Müdürü Ökkeş Çam ve ilgili müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Çalışmaların tamamlanmasına son 100 metre kaldığı ve tamamlanmasıyla birlikte Çerkezköy ilçe merkezinin yağmur suyu taşkınlarından kurtulacağı bildirildi.

        Son olarak Saray ilçesinde devam eden çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere, Saray Belediye Başkanı Sayın Nazmi Çoban'ı makamında ziyaret eden Genel Müdür Başa ve beraberindeki heyet, TESKİ'nin yaptığı çalışmalardan Saray halkının çok memnun olduğunun, üst yapı işlerinin de tamamlanması ile birlikte Saray'ın sağlıklı bir içme suyu ve kanalizasyon altyapısına kavuşmuş olacağının bilgisini aldı. Yapımı devam eden 5 bin tonluk içme suyu deposunun tamamlanmasıyla birlikte, Saray'da su sıkıntısının yaşanmaya bildirildi. Ziyaret sırasında Başkan Nazmi Çoban, TESKİ Genel Müdür Dr. Şafak Başa'ya TESKİ'nin Saray ilçesinde yapmış olduğu ve Saray'a kazandırdığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

        DSİ tarafından yapılan, devreye alındıktan sonra 1 yıl süre boyunca TESKİ ve DSİ'nin ortaklaşa işleteceği Saray Atıksu Arıtma Tesisi'nde de incelemelerde bulunan Genel Müdür Başa, tesisin faaliyete girmesine az bir süre kaldığının ve atıksu arıtma tesisin son rötuşların yapılması ile birlikte yakın bir süre sonra faaliyete gireceğinin bilgisini aldı.

        (HLD-MEF-Y)

        09.05.2016 17:52:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler