Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "YARINLARA GEÇ KALMADAN" OYUNU SAHNELENDİ

        SERDAR ŞAHİN

        TEKİRDAĞ (İHA) - Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanlığı ve Çorlu Şube Başkanlığı ile birlikte bağımlılıklarla mücadelede farkındalık oluşturmak üzere hazırlanan tiyatro oyunu Çorlu'da sahnelendi.

        Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tiyatro ekibi tarafından hazırlanan Yarınlara Geç Kalmadan adlı tiyatro oyununu Çorlu Fen Bilimleri Okulları konferans salonunda sahnelendi.

        Çorlu İlçe Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu kararları doğrultusunda, Çorlu Kaymakamlığı'nın himayelerinde gerçekleştirilen oyuna Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan, kamu kurum kuruluşlar ile siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve okul aile birliği üyeleri katıldı.

        Bağımlılıklarla mücadele noktasında ailelere önemli mesajı olan oyunun sonunda duygusal anlar da yaşandı. Oyunun yönetmeni Senem Batır'a çiçek takdim eden Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, oyundan çok etkilendiğini aileleri ve evlatları bekleyen bu uyuşturucu felaketi karşısında çok dikkatli olmamız gerektiğini ve bu konuda ailelere çok iş düştüğünü kaydetti.

        (SŞ-MEF-Y)

        09.05.2016 17:58:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler