Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖLBAŞI İLÇESİNDE ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES AÇILDI

        KÜRŞAT AKTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Fatih, Ferhatlar ve Mimar Sinan Öğrenci Yurtları tarafından maddi durumu zayıf öğrencilerin yararına kermes düzenlendi.

        Gölbaşı Belediye Parkında açılan kermese Gölbaşı ilçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Balkar Beldesi Belediye Başkanı Orhan Orhan kamu kuruluşları müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

        Okunan Kuran-ı kerim'in ardından açılışı yapılan kermesin açılış konuşmasını yapan Yurtlar Müdürü Abdurrahman Gültekin, "İlçemizde bulunan yardıma muhtaç olan öğrencilerimiz için yardım kermesi düzenledik. Kermesimizde, gönüllü vatandaşlar tarafından hazırlanan yiyecekler ve el sanatları ürünleri satışa sunuldu. Bilindiği üzere her yıl ihtiyacı olan öğrencilerimiz için bu yardım kermesi düzenliyoruz. Bu kermesten elde edilen gelirlerle öğrencilere yardımlarda bulunuyoruz. Yapılan iyilikler inşallah Allah katında en yoğun şekilde karşılığını bulur. Kermesimize gelen Tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

        (KA-BRN-Y)

        09.05.2016 18:03:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler