Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SOSYAL GÜVENLİK OTOBÜSÜ ZONGULDAK'TA

        ONUR ALTINDAĞ

        ZONGULDAK (İHA) - Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi kapsamında 30 İlde okulları ziyaret ederek öğrencileri bilgilendiren Sosyal Güvenlik Otobüsü Zonguldak'a gelerek Merkez Bahçelievler İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

        Etkinlikte Sosyal Güvenlik Kahramanları KİT ve KİTİ ile bir araya gelen öğrencilere kayıtlı istihdamın önemini anlatan çizgi film izlettirilerek, öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı. Ardından öğrenciler, okul bahçesinde yerini alan Sosyal Güvenlik Otobüsünde bilgisayar oyunları oynadı, resim ve boyama yaparak eğlenceli aktivitelere katıldı. Ardından öğrencilere hediyeleride dağıtılarak unutamayacakları bir gün yaşatıldı.

        Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Okan Şentürk, çocuklarda sosyal güvenlik bilincinin oluşturulmasında bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak bilinçli ve duyarlı nesiller yetiştirmenin önemine değindi.

        (OA-OA-Y)

        09.05.2016 18:03:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler