Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KURUÇEŞME'DE PANAYIR GÜNLERİ BAŞLADI

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi'nin esnaflara destek için başlattığı panayır günleri Kuruçeşme'de devam ediyor.

        "Alışveriş Çarşıdan Yapılır" sloganıyla başlatılan panayır günlerinin 5.'si Kuruçeşme'de yapılıyor. Bir hafta sürecek ve esnafların önemli oranda indirimler uygulayacağı etkinliğin başlangıcını İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaptı.

        Mehteran takımının gösterisiyle şenlenen panayır günlerinin açılışına Başkan Doğan'ın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri, Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayilileri Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük, Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, mahalle muhtarlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

        Etkinlikte konuşan Başkan Doğan, "Bir süre önce şehir merkezinde başlattığımız panayır günlerini şehrin dört bir yanına yaymak istiyoruz. Dileğimiz esnafımızın daha fazla iş yapıp daha fazla kazanç elde edilmesidir. Bakkalımıza, manavımıza, berberimize destek olmaya çalışıyoruz. Panayırın bir anlamda mantığı felsefesi budur" dedi.

        Konuşmaların ardından panayırın startı verildi ve Başkan Doğan işyerlerini ziyaret ederek hayırlı bol kazanç dileğinde bulundu.

        (GY-Y)

        09.05.2016 18:18:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler