Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLİ ÖĞRENCİLER BAŞKAN YILMAZ'I ZİYARET ETTİ

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç, engelli dernekleri başkan ve üyeleri ile engelli okullarından birer öğrenci Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

        Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yılmaz'a kendi yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri hediye eden öğrenciler daha sonra Yılmaz ile beraber fotoğraf çektirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, engelliler ile ilgili çok güzel bir proje yürüttüklerinin altını çizerek, "Engelli çocuğu olan ailelerin çocuklarını zaman zaman biz alıp bakalım ki o aileler de kendilerine vakit ayırabilsin, gezip eğlenebilsinler istiyoruz. Bu projeyi Valilik, Bolu Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak birlikte yürütüp en güzel şekilde hayata geçirebiliriz diye düşünüyoruz. Böyle bir proje Türkiye'de bir ilk olacak ve belki birçok ile de örnek olacak" dedi.

        Başkan Yılmaz ayrıca, bu yıl içerisinde şehir merkezindeki tüm alt yapı çalışmalarının biteceğini ve üst yapı çalışmalarına başlanacağını belirterek, "Üst yapı çalışmalarımızda bizlere yardımcı olmanızı istiyorum. Şehirde bedensel engelliler için eksik yerleri bize söyleyin ve bizimle organize olarak çalışın ki sizin daha rahat edebileceğiniz şehri beraber kuralım" diye konuştu.

        (BV-SO-Y)

        09.05.2016 18:54:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler