Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'GÖNÜLLERİN SULTANI'NA MEKTUP YARIŞMASI SONUÇLANDI

        AHMET ŞÜKRÜ ULUÇAY

        SAMSUN (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Liselerarası Gönüller Sultanına Gönülden Mektuplar' yarışması sonuçlandı.

        Dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

        Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın büyük önem verdiği ve Türkiye'nin dört bir yanında bulunan gençlik merkezleri, yaptıkları faaliyetlerle gençlere hizmet vermeye devam ediyor. Bu merkezlerden birisi olan Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 'Liselerarası Gönüller Sultanına Gönülden Mektuplar' etkinliği düzenledi. İlçede bulunan çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte Edanur Karagöl isimli öğrencinin Hz. Peygamber'e yazdığı mektup yarışmanın 1'incisi seçildi. Yarışmada birinci seçilen öğrenci Edanur Karagöl'e bisiklet verilirken, dereceye giren diğer öğrencilere paten takımı ve kol saati hediye edildi.

        (ŞU-SLH)

        09.05.2016 19:13:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler