Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ İLÇE BAŞKANI FATİH ÇAKIR'DAN ROMAN SPOR'A MALZEME YARDIMI

        VEDAT KILIÇ

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, ilçede kısa süre önce kurulan 'Roman Spor' futbol takımı yıldız oyuncularına malzeme yardımı yaptı.

        Ak Parti Kdz. Ereğli ilçe başkanı Mehmet Fatih Çakır, Yönetim kurulu üyesi Yüksel Demirbaş ve İlçe Spor Müdürü Haydar Üzülmez ile birlikte yeni kurulan Roman Spor Futbol takımının Yıldız sporcularının Beyçayırı stadında ki idmanını ziyaret etti. Ziyarette yıldız sporcular için alınan malzemeleri hediye eden Çakır, amaçlarının çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve spora yönlendirmek olduğunu söyledi. Çakır konuşmasında "Ereğli'miz de Roman Spor Kulübü'nün gelecekte yıldız olacak çocukları ile birlikteyiz. Bunlara ihtiyaç doğrultusunda idman formaları ve kramponlarını Genlik Spor Müdürümüz ile birlikte dağıttık. Gençleri hem spora, barışa, kardeşliğe yönlendirmek hem de kötü alışkanlıklardan koruma adına spora yönlendirmek için ufakta olsa bir hediye takdim ettik. Hayırseverlerden de aldığımız destekle birlikte çocuklarımızı spor camiasına kazandırmış olacağız" dedi.

        Batı Karadeniz Roman Derneği ve aynı zamanda Roman Spor Kulübü Başkanı Kazım Adak' ta amaçlarının topluma hizmet etmek olduğunu ve bundan sonra da çalışmalarının bu yönde devam edeceğini belirterek AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, İlçe Spor Müdürü Haydar Üzülmez ve AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Demirbaş'a teşekkür etti.

        (VK-RFK-Y)

        09.05.2016 19:32:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler