Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BUHARKENT YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA SON AŞAMAYA GELİNDİ

        BEŞER ÇEKEN

        AYDIN (İHA) - AK Parti'li Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, yarı olimpik yüzme havuzunda son aşamaya gelindiğini müjdeleyerek, tesisin ilk etkinliğine 14 Mayıs'ta ev sahipliği yapacağını müjdeledi.

        Buharkent Belediyesi tarafından yaptırılan yarı olimpik yüzme havuzu ve tesis çalışmalarında sona gelindi. Buharken Belediye Başkanı Mehmet Erol, çalışmaları yerinde inceleyerek tesis hakkında yetkililerden bilgi aldı.

        Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, tesisin 14 Mayıs'ta yapılacak ilk düğüne hazır olacağını söyledi. Tesisin Buharkentlilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Erol, çalışmalar da son aşamaya gelindiğini ifade ederek,"Havaların ısınmasıyla vatandaşın uğrak merkezlerinden biri olacağından çalışmalarımızı hızlandırarak son aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Bu çalışma ile ilçemiz güzel bir hizmete de kavuşmuş oldu. Çalışmalarımızın sonlanması ile 14 Mayıs'ta tesisimizde ilk düğünümüzü de yapmış olacağız. Halkımıza hayırlı olsun" dedi.

        (BÇ-MB-Y)

        10.05.2016 09:43:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler