Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURHANİYELİ DEMİREL AİLESİ 25 SENEDİR PAMUK ŞEKER YAPIYOR

        FATMA TALAY

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, çocukların çok sevdiği pamuk şekeri, Demirel çiftine geçim kaynağı oldu. Bayram ve Semra Demirel çifti, 25 seneden beri pamuk şekeri yapıyor.

        Burhaniye de, Bayram Demirel ve eşi Semra Demirel, bayramlarda, düğünlerde ve parklarda pamuk şekeri yapıp satarak geçimlerini sağlarken, çocukları da sevindiriyorlar. Pamuk şekerinin toz şekerden yapıldığını anlatan Bayram Demirel, içinde sağlığa zararlı hiçbir madde bulunmadığını söyledi. Semra Demirel de, işini severek yaptığını anlattı. Burhaniyeli çocuklar da, pamuk şekerini severek yediklerini söyledi. Pamuk şekeri yiyen Sevda Topal," Pamuk şekeri çocukluğumdan beri yiyorum. Her gördüğümde dayanamıyorum. Çünkü çok güzel tadı var. Size de tavsiye ederim" dedi. Tuğçe Yılmaz da," Pamuk şekeri çok seviyorum. Burhaniye de her gördüğümüz yerde yiyorum. Pamuk şekeri çok güzel" dedi. Rabia Yarar ise" Burhaniye'ye geliyorsanız buranın pamuk şekerini yemelisiniz" dedi. Pamuk Şekerinin geçim kaynağı olduğunu anlatan Bayram Demirel," Biz 25 seneden beri pamuk şekeri yapıyoruz. Özel davetlere, düğünlere gidiyoruz. Çocukları sevindiriyoruz. Eşimle beraber çocukları mutlu etmek için çalışıyoruz. Kendi çocuğumuzla birlikte yapıyoruz bu işi. Bunun özü toz şeker. İçinde sadece dondurmaya katılan boya var. İçinde sağlığa zararlı bir şey yoktur. Vanilya vardır. Toz şeker vardır. Hepsi doğaldır yani" dedi. Semra Demirel de," Eşimle birlikte 25 senedir bu işi yapıyoruz. Düğünlere, okullara davetlere gidiyoruz. İşimizi seviyoruz. Bu işi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

        (FT-EME)

        10.05.2016 09:50:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler