Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        LİSEDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

        AHMET ALTAY

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu'nun hazırladığı "Söz bizim sahne bizim oyuna geldik" adlı tiyatro oyunu Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda sahnelendi.

        Okul öğrencilerinin ve öğretmenlerinin birlikte yazıp oynadıkları hayatın içinden farklı konuların işlendiği sekiz perdelik tiyatro oyunu izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

        Yönetmenliğini Edebiyat Öğretmeni Serpil Şimşek'in yaptığı sekiz perdelik oyunda sahnelenen 'İnternet çıktı düzen bozuldu, Bizim köyde bir gün, Yine bir gün ders çalışıyoruz, Karne günü, İş bulmaz zor, Evlenek mi?, Nasıl giyinmeli, O ses bu ses mi" oyundaki performanslarıyla usta tiyatrocuları aratmayan öğrenciler, izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi.

        İki saat süren oyunun sonunda hep birlikte sahneye çıkan oyuncu öğrenciler ve öğretmenler ayakta alkışlandılar.

        Öğrencilerinin yaptığı tiyatro gösterisinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Yüksel Acar "Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi, bu zahmetli ama bir o kadar da keyifli süreci başarıyla tamamladıkları için tebrik ediyorum" dedi.

        Oyunu, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, okul müdürleri, veliler, öğrenciler ve çok sayıda tiyatro sever izledi.

        (AA-SLH-Y)

        10.05.2016 09:54:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler