Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "ANNEYE MEKTUP" KAMPANYASI

        ADANA (İHA) - Gelişen teknolojiyle birlikte anılarda kalan mektup alışkanlığının tekrar kazandırılması amacıyla Adana Optimum PTT işbirliğiyle Anneler Günü'ne özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında PTT standına uğrayanlar annelerine duygularını nostaljik bir yolla ifade etti.

        Anneler Günü sebebiyle kurulan PTT standını ziyaret edenler, en değerli varlıkları annelerine duydukları sevgiyi nostaljik şekilde ifade etme fırsatı buldu. PTT'nin, Optimum AVM'de kurduğu stant büyük ilgi gördü. Mektup yazma alışkanlığının yeniden kazandırılması amacıyla gerçekleştirilen kampanyaya katılanlar, karşılıksız sevginin ve fedakarlığın sembolü annelerine duyulan eşsiz sevgiyi ifade etmek için kalemlerini konuşturdu.

        Optimum Alışveriş Merkezi Anneler Günü kapsamında aynı gün içerisinde toplamda 250 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 50 TL, 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara ise 100 TL hediye çeki kampanyasıyla da Anneler Günü'ne renk kattı.

        (ELF-Y)

        10.05.2016 10:02:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler