Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÖŞEMEALTI'NDA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediyesi, telefon, elektrik hattı, yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi gibi altyapı işlemleri tamamlanan Şehit Mustafa Gürcan Caddesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı. 30 Mayıs tarihine bitirilmesi planlanan cadde 11'er metre genişliğinde çift şeritli olarak yapılıyor. 180 derece sıcaklıktaki asfalt serim işlemi tüm hızıyla sürerken Avrupa standartlarına uygun yolun minder kısmı diye adlandırılan asfalt yüksekliği ise, 8 santimetre.

        8 BİN METREKARE PARKE TAŞI, 20 BİN BORDÜR TAŞI DÖŞENECEK

        Döşemealtı Belediyesi'nin kendi modern tesislerinde üretilen renkli parkeler ve gri tonlu bordür taşı uygulaması da asfalt dökümüyle birlikte devam ediyor. Şu ana kadar bin metrekarelik alana parke taşı döşendi. Toplamda ise, 20 bin bordür taşı ve 8 bin metrekare renkli parke taşı döşenecek. Antalya-Burdur Karayoluna bağlanan yolun başlangıç noktası olan Kaymakamlık binası önünde de otopark çalışması yapılacak ve yol 30 metre haline getirilecek.

        (SÇ-SÇ-Y)

        10.05.2016 10:07:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler