Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK BOSCH MAĞAZASI ADANA'DA

        - MUTFAK UYGULAMALI BOSCH MAĞAZASI, ASLANLAR MOBİLYA YATIRIMIYLA ADANA'DA AÇILDI

        ADANA (İHA) - Türkiye'nin en büyük ve mutfak uygulamalı tek Bosch mağazası, Aslanlar Mobilya yatırımıyla Adana'da açıldı.

        30 yıldan bu yana beyaz eşya ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Aslanlar Mobilya, Türkiye'nin en büyük Bosch mağazasını Turgut Özal Bulvarı'nda açtı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı mağazanın açılışını ise Bosch Türkiye İcra Kurulu Başkanı Roni Grunberg, Bosch Türkiye CEO'su İhsan Kara, Bosch Güney Anadolu Bölge Müdürü Uğur Eryılmaz ve Aslanlar Mobilya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aslan yaptı.

        Aslanlar Mobilya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aslan, piyasanın durgun bir dönemde yatırım yapmanın bir fırsat olduğunu belirterek, Türkiye'nin en büyük Bosch mağazasını açmaktan gurur duyduğunu söyledi.

        Aslan, 750 metrekarelik alanda 12 kişiyi istihdam ettiklerini belirterek, mağaza hakkında şu bilgileri aktardı:

        "Farkımız, yerimizin çok ferah ve geniş olması ve müşterilerin her istediğini bulabilmesi. Burası konsept bir mağaza. Mutfak ve kafeterya türü bir tasarlama yaptık. Müşterilerimiz almak istediği ürünü önce burada deneyecek. Mutfakta, fırında test etme fırsatı bulacak. Pastasını, böreğini yapacak ve eğer beğenirse öyle satın alacak. Bu uygulamayı da Türkiye'de ilk kez mağazamızda biz yapıyoruz."

        (ERN-Y)

        10.05.2016 10:15:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler