Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ RAM'IN EĞİTİM FAALİYETLERİ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin (RAM) eğitim faaliyetleri, Mayıs ayında da tüm hızıyla devam ediyor.

        Tekirdağ RAM'ın düzenlediği, Ebru Nayim Fen Lisesi'nin de ev sahipliğini yaptığı eğitim çalışmalarında Seyide Şen, Theta Healing Terapi, Bilinçaltı blokajları ve kök inanışlar konularını içeren sunumunu tamamladı. Sunum, bölgede görev yapan psikolojik danışmanlar tarafından ilgiyle takip edildi.

        Eğitim çalışmalarının ikinci yarısında ise uzman psikolojik danışman Seda Atasoy, 'Resimler ve Çocuk' temalı sunumunda, çocukların çizdiği ev, aile, ağaç ve insan resimlerinde analitik bakış açısıyla dikkat edilecek ve anlamlandırılacak noktalar hakkında bilgi verdi. Sunumun sonunda çocuklar tarafından çizilen resimler anlatılan bilgiler ışığında eğitime katılan psikolojik danışmanlar tarafından değerlendirildi.

        Eğitimlerin ardından konuşmacılara teşekkür belgeleri, Tekirdağ RAM Müdürü Dinçer Dönmez tarafından takdim edildi.

        (UO-MK-Y)

        10.05.2016 10:26:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler