Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN GÜRLESİN'DEN MUHTARLARA MÜJDE

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Belediyesi, Gökpınar Mahallesi'nde modern ihtiyaçlara uygun olarak yapımını tamamladığı muhtarlık binasını törenle hizmete açtı.

        Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde her alanda yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Modern bir Pamukkale İlçesi yolunda birçok projeyi hayata geçiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 'Çalışma arkadaşlarım' dediği muhtarlara yönelik olarak da talep edilen ve istenilen muhtarlık binalarıyla ilgili yatırım atağı başlattı. İlk olarak Gökpınar Mahallesinde modern, ihtiyaçlara cevap veren lavabosu, mutfağı giriş odası ve makam odasıyla 40 metre karelik muhtarlık binası tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

        Gökpınar Mahallesi Muhtarlık binası açılış törenine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Belediye Meclis Üyeleri, Gökpınar Mahalle Muhtarı Kadir Özen, çok sayıda mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı. Başkan Hüseyin Gürlesin'e muhtarlık binası için teşekkür eden Gökpınar Mahalle Muhtarı Kadir Özen, "Mahallemizde halkımıza hizmet anlamında uygun olan bir muhtarlık binası yoktu. Konuyu başkanımıza aktardığımızda çok olumlu karşıladı. Yer konusunda da sıkıntımız olmaması dolasıyla mahallemize, vatandaşlarımıza yakışır bir muhtarlık binasını sayın başkanımız kısa sürede tamamlayarak bizlere sundu. Kendisine çok teşekkür ederim" dedi.

        Gökpınar Mahallesine kazandırdıkları muhtarlık binasının hayırlı olmasını dileyen Başkan Gürlesin, '' Vatandaşımızın muhtara ulaşabileceği ve derdinin sıkıntılarını anlatabileceği, giderilmesi konusunda çalışma yapılacak donanıma sahip muhtarlık binalarına ihtiyaç var. Muhtarlık binası sıkıntılı olan, arsa konusunda sorun olmayan her mahallemizde muhtarlıklarımızı biz yapmak istiyoruz. Pamukkale Belediyemize yakışan, muhtarlığımıza yakışan, ülkemize ve devletimize yakışan bir bina olmasını istiyoruz. İlk olarak Gökpınar Mahallemize de kazandırdığımız muhtarlık binası bir örnektir. Yeni yapılacak muhtarlık binalarımızı da ihtiyaçlara göre kriterlere dikkate alarak yapacağız. Muhtarlık binamız mahallemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

        Konuşmaların ardından Başkan Gürlesin, protokol üyeleri ve çok sayıda mahalle muhtarlarıyla birlikte açılış kurdelesini keserek binayı törenle hizmete açtı.

        10.05.2016 10:27:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler