Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇATLAK EVDE YAŞAM MÜCADELESİ

        MUHSİN TAŞ

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde ikamet eden Durman ailesi, her tarafı çatlamış ve yıkılma tehlikesi bulunan toprak evde yaşam mücadelesi veriyor.

        Kulp ilçesi Baloğlu Mahallesi'ne bağlı Balurka mezrasında yaşayan iki kişilik Durman ailesi, yıkılma tehlikesi olan evde yaşam mücadelesi veriyor. Eşi vefat eden ve sara hastalığına yakalanan çocuğu ile birlikte ayakta durmaya çalışan Neriman Durman, hayırseverlerden yardım bekliyor. Çocuğunun hastalığı yüzünden çalışma gücünü yitirdiğini anlatan Durman, "Ben de yaşlı ve hasta olduğum için çalışamıyorum. Tek geçim kaynağım eşimden kalan Bağ-Kur emekli aylığıdır. Bu aylıkla ne evimi onarabiliyorum ne de çocuğumun tedavilerini karşılayabiliyorum. Özelikle yağışlı havalarda korku içerisinde kalmaktayız ve her an ev yıkılacak endişesi yaşamaktayız. Evimizin onarılmasını istiyorum" dedi.

        (MT-MP-Y)

        10.05.2016 10:41:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler