Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOZÜYÜK'TEN 40 ÖĞRENCİ BURSA'YI ZİYARET ETTİ

        FATMA SAVAŞ İNAL

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Gençlik Merkezi tarafından "Şehirler, Kültürler ve Yöreler" projesi kapsamında başlatılan gezilere Bozüyük'ten de 40 öğrenci katıldı.

        Proje kapsamında Bozüyük Belediyesi'nin aracılığı ile 40 başarılı öğrenci Bilecik Gençlik Merkezi'nin Bursa gezisine katılarak kentin tarihi ve turistik mekânlarını ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin tarihi ve kültürel yönden zengin çevre iller ile kendi il ve ilçelerini daha yakından tanımak, buralarda yaşayan akranlarıyla tanışmak ve gençler arasında diyalogun arttırılmasına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında gençler, tarihi ve kültürel yönden zengin Bursa, Yalova, Bolu, Balıkesir ve Kütahya illerini yakından tanıma imkânı bulacak. Günü birlik gezilerden 14-29 yaş arası gençler ücretsiz yararlanabiliyor. 24 Mayıs 2016 Salı günü yapılacak Yalova gezisine de Bozüyük'ten 80 öğrenci katılacak.

        (FSİ-MET-Y)

        10.05.2016 10:48:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler