Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALANYA'DA KANALİZASYON ÇALIŞMALARI

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya'da 15 bin metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşüyor. 3 milyon 600 bin liraya mal olacak kanalizasyon hattının yaklaşık yüzde 85'i tamamlandı.

        ASAT Genel Müdürlüğü Alanya'nın kanalizasyonu bulunmayan mahallelerinin bu sorununu çözmek için yoğun bir çalışma sürdürüyor. ASAT, Alanya merkez, Kestel, Konaklı, İncekum, Oba, Payallar, Mahmutlar, Çıplaklı ve Okurcalarda 15 bin metre kanalizasyon hattı döşüyor. Ekipler, hattın yaklaşık yüzde 85'ini tamamladı. Çalışmalarda 200'lük ve 300'lük korige borular kullanılıyor. Mayıs ayı sonunda tamamlanması planlanan kanalizasyon hattı yaklaşık 3 milyon 600 bin liraya mal olacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        10.05.2016 10:48:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler