Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ''EMİRDAĞ SEMPOZYUMU'' ESKİŞEHİR'DE KİTAPLAŞTIRILDI

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile, Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) tarafından düzenlenen 'Emirdağ Sempozyumu' bildirileri, bir kitapta toplanarak yayımlandı.

        Emirdağ hakkında; Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğretim üyelerinin sunduğu 14 bildirinin yer aldığı ve 286 sayfadan oluşan kitap, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin destekleriyle Eskişehir'de bastırıldı. 'Emirdağ Sempozyumu' kitabının girişinde; ESAB Başkanı Ahmet Urfalı, Emirdağ Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yiğiter, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca tarafından yapılan açılış konuşmaları yer alıyor. Emirdağ Sempozyumun moderatörlüğünü yapan Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Necdet Sağlam, Prof. Dr. Aydın Ziya Özgür ve Prof. Dr. Erol Kutlu'nun değerlendirmelerinin de bulunduğu 'Emirdağ Sempozyumu' kitabı, yapılacak bir toplantıda tanıtılarak ücretsiz olarak dağıtılacak.

        ESAB Başkanı Ahmet Urfalı ; 'Emirdağ Sempozyumu' kitabı ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Eskişehir'de yapılan sosyal ve kültürel her etkinliğimizde yakın ilgi, yardım ve alakasını gördüğümüz Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'a, Eskişehir'de üniversitelerde öğretim üyesi olan hocalarımıza, katılımcılara, 'Emirdağ Sempozyumu' kitabının oluşumunda ve basılmasında emeği geçen herkese, bir kez daha teşekkür ederim'' dedi.

        (İHA-MET-Y)

        10.05.2016 10:55:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler