Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARBAROS ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ BİNGÖLLÜ KARDEŞLERİNİ AĞIRLADI

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Barbaros Ortaokulu 2015 yılından itibaren kardeş okul olduğu Bingöl'ün Genç ilçesi Servi Böle Yatılı Ortaokulu öğrencilerini ağırladı.

        Bingöl Genç ilçesi Servi Yatılı Bölge Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri 49 kişiyle 'Kardeş Okul' projesi kapsamında Muratpaşa Barbaros Ortaokulu'na misafir oldular. 6-9 Mayıs 2016 tarihinde yapılan eğitim, sosyokültürel gezi kapsamında misafir öğretmenler ve öğrenciler Antalya şehir içi, Yat Limanı, Antalya Müzesi, Konyaaltı Sahili, Düden Şelalesi, Aspendos, Side Antik Kenti, Titreyengöl, Manavgat Şelalesi, Expo 2016'yı gezdiler. Hayatlarında ilk defa deniz gören öğrencilerin, çok mutlu oldukları gözlendi.

        3 BİN 157 KİTAP OKUL İDARECİLERİNE TESLİM

        Muratpaşa Barbaros Ortaokulu Müdürü Recai Ocak projede görev alan öğretmenlere teşekkür ederek, yaptıkları çalışmanın aynı ülkede yaşayan öğrencilerin kaynaşması için çok önemli olduğunu söyledi. Diğer taraftan Barbaros Ortaokulu'nu da ziyaret eden Servi YİBO öğrencileri geziden çok mutlu olduklarını söylediler. Proje kapsamında toplanan 3 bin 157 kitap okul idarecilerine teslim edildi.

        10.05.2016 11:05:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler