Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLİ BİREYLERDEN YUNUSEMRE'DE ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası ve Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Gençlik Merkezinde şiir ve müzik dinletisi düzenlendi.

        Düzenlenen şiir ve müzik dinletisine başta Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay olmak üzere Tepebaşı Başkan Vekili Nuray Akçasoy, Engelliler Koordinasyon Merkez Müdürü Kemal Yıldırım, Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen ile engelli bireyler ve aileleri katıldı. Programa Yavuz Kenardağ ney dinletisi ile eşlik ederken, Vali Yardımcısı Günay, Başkan Vekili Akçasoy Koordinasyon Müdürü Kemal Yıldırım ve Sağlık İşler Müdürü Mehtap Cibiş'e çiçek takdim edildi. Etkinlik sonrası bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Günay, "Bu sene kurumların Yunus Emre ile ilgili program yapmasını istemiştim. Bu kadarını da hiç beklemiyordum. Bugün burada engelli insanlarımızı ve kardeşlerimize eğittiğimiz zaman bizden bir farkında olmadığını gördük. Yunus aslında kalbimizde yaşıyor. Bu grubun gösterisi gerçekten etkileyici idi ders almak gerekir. Sağlıklı pek çok insanın ders alması gerekir. Bugün buraya sırf Yunus Emre etkinliği var diye geldim çok gururlandım ve duygulandım" dedi.

        Başkan Vekili Akçasoy ise "Öncelikle çok duygulandım öğrencilerimizin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucu böyle bir gösteri yaptılar çok duygulandım. Öğrencilerimizin alından öpüyorum" dedi.

        (İHA-MET-Y)

        10.05.2016 11:14:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler