Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OKUL DUVARLARINI RESİMLERLE DONATTILAR

        SAYIM ÖZMEN

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Kozluk ilçesinde Yanıkkaya Ortaokulu öğretmenleri, öğrencilerle beraber okulun duvarlarına resim çizdi.

        Okula bu yıl atanan Görsel Sanatlar Öğretmeni Hamit Yıldız'ın öncülüğünde okulun iç duvarlarına İstanbul manzaraları, camiler, köprüler, semazen, kitap merdiveni ve çeşitli figürler çizildi. Öğretmen Yıldız, "Bu yıl Yanıkkaya Ortaokuluna atandım. Okulumuz duvarlarında hiç resim yoktu. Bu yıl başladığımız ve devam eden resim çalışmalarımızla okulumuzu güzelleştirdik" dedi.

        Okul Müdürü Kasım Üney ise, "Öğretmenlerimiz sene başında yanımıza gelerek öğrencileri sanatsal ve sosyal yönden geliştirmek için projeler ürettiler. Biz de bu konuda onları destekledik. Elimizden gelen maddi imkanları sağladık. Çocuklar bu etkinlikleri yaparken çok keyifliydiler. Bu tarz çalışmalar genelde köy okullarında pek yapılmıyor. Ancak biz istiyoruz ki, bu tarz çalışmalar köy okullarında geleneksel hale gelsin" diye konuştu.

        (SÖ-MP-Y)

        10.05.2016 11:15:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler