Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HİSARCIK AİHL'DEN İLKOKUL 4. SINIFLARA ZİYARET

        MUSTAFA AKÇAY

        KÜTAHYA (İHA) - Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenleri, Atatürk ve Cumhuriyet ilkokullarının 4.sınıflarını ziyaret ettiler.

        Okul Müdürü Fatih Yaman, Müdür Yardımcısı Mehmet Ayyıldız ve Meslek Dersleri öğretmeni Esra Bircan, ilçe merkezindeki Atatürk ve Cumhuriyet ilkokullarının 4. sınıflarını ziyaret ederek okulları adına, sınıf kütüphanelerine konulmak üzere her sınıf için öğrencilerin seviyesine uygun muhtelif içeriklere sahip, dini ağırlıklı 20 civarında kitabı hediye ettiklerini söyledi.

        Yaman,"Ziyaret esnasında öğrencilerle sohbet edip önümüzdeki sene eğitimlerine okulumuzda devam etmelerini arzu ettiğimizi belirterek Hisarcık İmam Hatip Ortaokulu'na davet ettik. Bu kapsamda Atatürk ilkokulunda üç, Cumhuriyet ilkokulunda da iki olmak üzere toplam beş sınıfı ziyaret etmiş olduk. Bu etkinlikte bizlere zaman ayıran 4.sınıf öğrencilerimize ve ev sahipliği yapan idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza, ayrıca bu faaliyete verdiği destekten dolayı Yenidoğan Camii İmam Hatibi Fatih Tuna hocamıza teşekkür ediyorum" dedi.(MA-EFE)

        10.05.2016 11:30:49 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler