Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KANDIRA SARISU'YA SAHİL YOLU YAPILACAK

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra sahil yolunda 21,5 kilometre beton yol yapımı için ihale yapıldı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Sarısu, Sarısu Kerpe, Sarısu Seyrek bağlantı yolları yapımı için ihale yapıldı. Toplamda 21,5 kilometre beton yol yapımını kapsayan ihaleye 6 firma katıldı.

        Kandıra ilçesindeki yol yapım işi kapsamında 52 bin 600 metreküp yarma kazısı yapılacak ve depoya gönderilecek. Toplam 21,5 kilometre beton yolun yapılacağı yol yapım işinin yüklenici firmasından 450 günde işi tamamlaması isteniyor.

        İhalede en düşük teklifi 9 milyon 211 bin TL ile Güney İnşaat firması verirken en yüksek teklif 10 milyon 762 bin 340 TL ile Ares İnşaat firmasından geldi.

        (GY-Y)

        10.05.2016 11:48:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler