Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KALEİÇİ'NDE 'WISH&HOPE' SERGİSİ AÇILDI

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi tarafından Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali kapsamında 'Wısh&Hope' sergisi dikkat çekti.

        Ebru Nalan Sülün'ün Kuratörlüğünde, Kaleiçi Fırın Sokak'ta gerçekleştirilen 'Wısh&Hope' adlı sergi de sanatçılar Defne Alkandemir, Işık Aslıhan, Cengiz Bodur, Handan Dayı, Özgü Gündeşlioğlu, Umut Kayapınar, Kamuran Özlem Sarnıç, Kemal Tizgöl ve Gül Yasa eserleri sergilendi. Yeni evlenen çiftlerin dileklerini ve umutlarını paylaştıkları sergide, çocuklar da duvarlara yerleştirilen panolara resim yaptı.

        SOKAKTA SANAT VAR

        Sergide, Kamuran Özlem Sarnıç'ın 'İçindedir İyilik, Güzellik Yansıtmasını Bilene', Defne Alkandemir'in dijital yerleştirmesi ile ateşten atlama ritüelini dijital yolla gerçekleştirme olanağı sunan 'Ateşin Üzerinden Atlamak', Umut Kayapınar'ın 'Dilek Rafı', Cengiz Bodur'un 'Dilekler Kılavuzu' Özgü Gündeşlioğlu Demir'in 'Seyahat Günlükleri -Tekrar Orada Olmayı Dilemek' adlı seramik ve resim eserleri, Işık Aslıhan'ın 'Evren Kapısı', Gül Yasa'nın Dilek Bahçesi, Handan Dayı'nın, Kaleiçi'nde çektiği fotoğraflardan oluşan '50 Kapı' ve Kemal Tizgöl'ün, 'Şeytan Uçurtması' adlı çalışmaları yer aldı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        10.05.2016 11:54:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler