Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALTINOVA BELEDİYESİ AMBULANS ALDI

        YALOVA (İHA) - Sağlık Bakanlığı tarafından İl Sağlık Müdürlüğü'ne gönderilen 4 ambulanstan birisi Altınova Belediyesi'ne verildi.

        Diğer 3 ambulans ise Armutlu, Esenköy ve Tavşanlı Belediyelerine verildi. İl Sağlık Müdürlüğü önünde düzenlenen törende Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, hasta nakil aracını teslim aldı.

        Törene AK Parti il başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İlçe Başkanımız Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Esenköy Belde Belediye Başkanı Özer Kaptan ve Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

        Hasta nakil aracının anahtarını teslim alan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından biri karşılanmış oldu. Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na, İl Başkanımız Yusuf Ziya Öztabak'a, milletvekilimiz Fikri Demirel'e, ilçe Başkanımız Hasan Zafer'e, Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Daştan ve personeline, emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

        (GY-Y)

        10.05.2016 11:59:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler