Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖSYM BAŞKAN YARDIMCISI CERİTLİ, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

        UĞUR YİĞİT

        SİVAS (İHA) - ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Ceritli, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Onlarda Buradaydı Projesi' kapsamında, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı.

        Okul salonunda düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan, Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit Gül, Okul Müdürü Cemal Dalcı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Mezun olduğu okula yıllar sonra tekrar gelmenin heyecanını yaşayan Ceritli okul yıllarından bugüne edindiği tecrübeleri öğrencilerle paylaştı. Ceritli, ÖSYM hakkında öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtladı.

        Söyleşi sonrasında Ceritli'ye teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy Onlarda Buradaydı projesinin önemine değindi. Öğrencilere, kitap okumanın önemi hakkında da mesajlar veren Altınsoy, "Başarılı olabilmek için kitap okumak çok önemli. ÖSYM sınavlarında çok kitap okuyan arkadaşlarınız daha başarılı oluyorlar. Çünkü onların muhakeme kabiliyetleri daha fazla oluyor. Anlama ve yorumlamayı daha seri yapabiliyorlar. Benim size özellikle tavsiyem, kitap okuma oranınızı artırın" ifadelerini kullandı.

        Altınsoy, daha sonra ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Ceritli'ye günün anısına tablo hediye etti

        (UY-AÖ-Y)

        10.05.2016 12:00:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler