Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MELİKGAZİ BELEDİYESİNCE MEZARLIKLARDA TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan 8 ayrı bölgedeki toplam 30 mezarlıkta ilkbahar dönemi temizlik ile bakım çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

        Melikgazi ilçe sınırları içerisinde yer alıp bakım ve onarım ile her türlü ihtiyacının karşılandığı bölge mezarlıklarında öncelikle ilkbahar aylarında otların temizlendiğini ve ağaçlar ile diğer bitki türlerine bakım yapıldığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, "5747 sayılı Kanun gereğince Melikgazi Belediyesi'ne bağlanan bölgelerde toplam 30 adet mezarlık bulunmaktadır. Kıranardı, Hisarcık, Gürpınar, Turan, Mimarsinan, Bürüngüz ve Gesi bölgelerinde yer alan bu mezarlıkların, Melikgazi Belediyesince bakım ve onarımı yapılmaktadır. Bu alanlarda öncelikle Fen İşleri Müdürlüğ'ünce mezarlık girişlerinden başlayan ve ara yollar ile genel bakımı yapıldı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün yaptığı çalışma ile de otlardan temizlendi. İlkbahar aylarında başlayan bakım çalışması düzenli olarak yerine getirilmektedir. Özellikle önemli gün ve bayram öncesi temizlik ve genel bakım çalışmaları yapılmaktadır. Vatandaşlarımız rahatlıkla mezarlık ziyaretlerini yerine getirebileceklerdir" dedi.

        Başkan Memduh Büyükkılıç, mezarlıkların bakımı, onarımı ve çevre düzenlemesi için ekipler oluşturulduğunu, ağaçların sulanması için sulama tesisatları döşendiğini, yürüyüş yollarının baskı asfalt yapıldığını ve otların temizlendiğini sözlerine ekledi.

        (TB-AÖ-Y)

        10.05.2016 12:00:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler