Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        K@BİN'İ ANNELER GÜNÜ'NDE 1047 KİŞİ ZİYARET ETTİ

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi' nin bilgilendirme noktası K@BİN'i Anneler Günü'nde bin 47 kişi ziyaret etti.

        Sekapark içinde yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme Noktası(K@BİN), açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Akçaray tramvay projesi olmak üzere Büyükşehir'in ulaşım ve diğer alanlardaki hizmetleriyle ilgili vatandaşları bilgilendirmek amacıyla hizmete giren K@BİN'i 08 Mayıs Anneler Günü'nde bin 47 kişi ziyaret etti.

        Akçaray tramvay projesinin start almasıyla birlikte hayata geçirilen K@BİN'de Kocaeli'nde ulaşım tarihi, Büyükşehir'in ulaşım alanında yaptığı çalışmalar ve diğer projeler anlatılıyor. Kısa filmlerin, interaktif anlatımların ve simülasyonların yer aldığı K@BİN'i ziyaret edenler, greenbox odasında Kocaeli'nin istedikleri herhangi bir manzarası eşliğinde hatıra fotoğrafı çektirebiliyor.

        (GY-Y)

        10.05.2016 12:03:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler