Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN SÖZLÜ'YE "YILIN YEREL YÖNETİCİSİ" ÖDÜLÜ

        - ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, 3. MERSİN ALTIN PALMİYE ÖDÜLLERİ'NDE "YILIN YEREL YÖNETİCİSİ" ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

        ADANA (İHA) - Mersin Altın Palmiye ödülleri, bu yıl 7 milyon 900 bin kişinin katılımıyla yapılan halk oylaması sonucu sinema, müzik, yaşam, basın ve spor dallarında 35 kişiye verildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 3. Mersin Altın Palmiye Ödülleri'nde "Yılın Yerel Yöneticisi" ödülüne layık görüldü.

        Mersin'in marka değerini arttırmak amacıyla organize edilen Mersin Altın Palmiye Ödülleri yarışmasının "Yaşam Ödülleri" kategorisi "Yılın Yerel Yöneticisi" dalında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte 5 büyükşehir belediye başkanı yarıştı. İnternet üzerinden yapılan yarışmada Başkan Hüseyin Sözlü, en çok oyu alarak "Yılın Yerel Yöneticisi" seçildi. Başarı ve emek kriterine göre yapılan değerlendirmeler sonucu "Yılın Yerel Yöneticisi" ilan edilen Başkan Hüseyin Sözlü, ödülünü Jolly Tour Onursal Başkanı Sinan Vardar'ın elinden aldı.

        "ÖNEMLİ OLAN ZOR ŞARTLARDA BAŞARI ÇIKARMAK"

        Ödülüyle birlikte törene katılanları selamlayan Başkan Hüseyin Sözlü, Altın Palmiye Ödülleri'nin Mersin'e çok yakıştığını belirtti. 4 dönem üst üste belediye başkanı seçildiğini anımsatan Başkan Sözlü, "Kamu hizmetinde belediyecilik zor bir iştir. Hele hele muhalefet partisinden seçiliyorsanız, işiniz hiç de kolay değildir. Ama önemli olan zor şartlarda başarı çıkarmaktır. Bu manada Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ağabeyimizi kendimize örnek alıyoruz. Çünkü 5 dönem aynı partiden seçilerek Türk belediyeciliğinin duayeni olmuştur. Bu ödülü bana layık gören tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

        Başkan Sözlü, aynı törende Yeşilçam Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü kazanan usta oyuncu Salih Güney'e de ödülünü takdim etti. Geceye sinema, müzik, siyaset, edebiyat, medya, spor ve iş dünyasından çok sayıda ünlü ve seçkin davetli katıldı.

        (ERN-Y)

        10.05.2016 12:06:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler