Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÖRFEZ SPOR OKULU BAYANLARIN HİZMETİNDE

        KOCAELİ (İHA) - Sağlıklı yaşamın en iyi aracı spor, Körfezli kadınları bir araya getirdi.

        Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören Körfez Belediyesi Spor Akademisi, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bünyesinde barındırdığı çeşitli spor dalları ile Körfezlilere sağlıklı bir yaşam imkanı sunan Körfez Belediyesi, yeni spor okulu ile kadınları Aerobik, Step, Pilates ve Zumba ile buluşturdu. Kadınlara özel olarak hazırlanan program Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 09.00 ve 10.00 arası uzman antrenör eşliğinde gerçekleştiriliyor.

        Körfez'de her kesime uygun spor imkanları sağlayan Körfez Belediyesi, açtığı kursları vatandaşlarına tamamen ücretsiz olarak sunuyor. Vatandaştan gelen talepleri değerlendirdiklerini belirten spor birimi yetkilileri, "Zumba ile ilgili kadınlarımızdan yoğun bir istek vardı. Spor birimimiz de böyle bir kurs açtı. Katılımcı sayısı oldukça fazla. Vatandaşlarımız müzik eşliğinde spor yapıyor. Olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu tür kurslarımız devam edecek" dediler.

        (DA-RFK-Y)

        10.05.2016 12:12:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler