Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PİAZZA'DAN ALIŞVERİŞ YAP 4X4 ŞANSI YAKALA

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nden alışveriş yapanlar son model Hyundai Tucson kazanma şansı yakalıyor.

        Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, Piazza Club üyeliği uygulamasıyla ziyaretçilerine ekstra avantajlar sağlıyor.

        Daha önce düzenlediği yılbaşı kampanyası ile bir kişiye BMW 318i sahibi yapan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezi'nde, 10 Mayıs - 31 Ağustos tarihleri arasında toplamda 125 TL ve üzeri alışveriş yapanlar son model Hyundai Tucson kazanma şansı elde ediyor.

        Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkez'in Club üyelik avantajlarından faydalanmak isteyenler, danışma birimine başvurup form doldurarak anında ve ücretsiz olarak üyeliklerini başlatabiliyor. Danışma biriminde ve ayrıca oluşturulan özel stantlarda üyelik avantajlarının ziyaretçilere anlatıldığı Piazza Club'ın üye sayısı her geçen gün katlanıyor.

        (ERN-Y)

        10.05.2016 12:27:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler