Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOZÜYÜK'TE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ SEÇİMLERİ YAPILDI

        İSMET CEP

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı.

        Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantı, Kaymakam Vekili İbrahim Özdel başkanlığında gerçekleştirildi. Seçim öncesinde İl Genel Meclis üyeleri Nizamettin Çam, Oğuz Sertler ve İ. Zeki Uyanık ve muhtarlardan ise Necati Kurt, Mustafa Terle, İsmail Kurt ve Sadrettin Gökçe adaylığını açıkladı. Kapalı oylama usulü yapılan ve adeta kıran kıran geçen seçimlerin ardından İl Genel Meclis üyeleri Oğuz Sertler 27, Nizamettin Çam ve İ. Zeki Uyanık 25'er oy aldılar. İki İl Genel Meclis üyesi aynı oyu aldığından ikili arasında kura çekimi yapıldı. Kura çekimi sonrasında İ. Zeki Uyanık Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2.'inci İl Genel Meclis üyesi oldu.

        Birlik Encümen üyeliğine aday olan muhtarlardan Karabayır Köyü Muhtarı Necati Kurt 29, Dodurga Köyü Muhtarı Mustafa Terle 20 oy alarak Birlik Encümeninin asil muhtar üyeliğine seçildiler. 22 oy alan İsmail Kurt ve 3 oy alan Sadrettin Gökçe ise yedek üyeliğe seçildiler.

        Toplantı, üye seçimlerinin ardından diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ile dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.

        (İC-MET-Y)

        10.05.2016 12:34:50 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler