Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİLOVASI BELEDİYESİ DİNİ TESİSLERİ ELDEN GEÇİRİYOR

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediyesi ilçedeki cami, Kur'an kursu ve imam evlerinin bakım ve onarımdan geçiriyor.

        Dilovası genelinde cami, Kur'an kursu ve diğer dini binalar, Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından bakım ve onarımdan geçirilmeye devam ediyor. İmam evi, taziye evi, şehitlik ve mezarlık, gasilhane gibi mekanları elden geçiren Dilovası Belediyesi, her türlü desteği vermeye devam ediyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, camiler, Kur'an Kursları ve imam evlerine yönelik bakım ve onarım çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

        Başkan Toltar, "Camilerimiz yüce dinimiz İslam'ın en kutsal mekanlarıdır. Kurum olarak eğitime yönelik sürdürdüğümüz bakım ve onarım çalışmalarını kutsal mekanlarımıza da uyguluyoruz. Şimdiye kadar ihtiyacı olan, Kur'an Kursu ve diğer binaları onardık. Yapılan çalışmalarda minare, minber, mahfil, mihrap, kürsü yapımı ile tadilat, bakım ve boya işlemlerini gerçekleştirdik. Halı, çatı, mantolama, şadırvan, ihata duvarı, peyzaj düzenlemesi, sundurma, elektrik, su ve kalorifer tesisatları, imam odası, kazan dairesi, abdesthane ve diğer onarım işlemlerini yaptık" diye konuştu.

        (DA-GY-Y)

        10.05.2016 12:41:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler