Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TKDK İŞLETMELERİ DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI

        HÜSEYİN EFE

        KÜTAHYA (İHA) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya İl Koordinatörlüğü, hibe desteği vaadiyle dolandırıcılık yapmaya çalışan art niyetli kişi ya da kişilere karşı işletmeleri uyardı.

        TKDK Kütahya İl Koordinatörü İhsan Kaymak, yaptığı açıklamada, kişi veya işletmelerin, şüpheli durumlarda mutlaka emniyet güçlerini bilgilendirmesini istedi.

        İhsan Kaymak, "Bazı kişi ve işletmelerden Kurumumuz adı kullanılarak hibe desteği vaadiyle belli miktarlarda para talep edilerek dolandırıcılık teşebbüsünde bulunulduğu öğrenilmiştir.Son dönemlerde telefonla ulaşan art niyetli kişi ya da kişilerin, 'Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan hibe kazandınız. Hibe ile ilgili telefonunuza gelen onay kodu ile verilen hesap numarasına işlemlerinizin başlatılması için ödeme yapmanız gerekiyor' diyerek para talep ettikleri belirlenmiştir. Kurum uzmanlarımız tarafından hibe programları yayınlandığında tüm bilgilendirmeler ücretsiz yapılmakta, gerekli dokümanlar üzerinde herhangi bir ücret talep etmeksizin kişi ya da işletme ile koordineli bir şekilde çalışılmaktadır.Bu tür bir uygulama ile karşılaşan kişi ya da işletmelerin zaman kaybetmeden emniyet güçlerini bilgilendirmeleri istiyorum" ifadelerini kullandı. (EFE)

        10.05.2016 12:45:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler