Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖĞRENCİ YURDU YÜKSELİYOR

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın vizyon projeleri arasında yer alan öğrenci yurdu inşaatı hızla yükseliyor.

        Tepeköy mahallesi Egemenlik caddesinde 3 bin 177 metrekarelik bir alan üzerine yapılan öğrenci yurdunun yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlandığı kaydedildi. Yaklaşık 3 milyon 28 bin liraya ihale edilen 2 bodrum kat, 1 zemin kat, 2 normal kat ve 1 çatı katı olmak üzere toplamda 5,5 kattan oluşan öğrenci yurdunun 38 oda 138 yatak kapasiteli olacak. Yurtta odalar ise 4'er kişilik olacak şekilde, her odada banyo, kişiye özel dolap ve çalışma masası bulunacak şekilde inşa edilecek. Yurt içerisinde engelli odası, yemekhane, etüt odaları, etüt salonları, mescit ve çamaşırhane de bulunacak.

        (GY-Y)

        10.05.2016 12:54:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler