Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLLERİNDEN ANNELERE SÜRPRİZ ZİYARET

        CİHAN KİZİR

        ADIYAMAN (İHA) - Anneler günü münasebetiyle ev ziyaretlerinde bulunan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, annelerin elini öperek anneler gününü kutladı.

        AK Parti Adıyaman Kadın Kolları tarafından organize edilen ve İl Başkanı Abdurrahman Dimez, İlçe Başkanı Hanifi Erdem, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz'ın da hazır bulunduğu ziyaretler esnasında şehit annelerine yapılan ziyaretlerde oldukça duygusal anlar yaşandı.

        Ziyaretler sonrası bir açıklamada bulunan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Bir milletin temel direği aile ve onun temeli de şüphesiz annelerimizdir. Onun için sadece bir gün değil her gün, sadece ihtiyaç duyduğumuz zaman değil ihtiyaçları olduğunda da aklımızdan hiçbir zaman çıkarmamamız gereken annelerimizin her zaman yanlarında olmak hepimize düşen en büyük sorumluluktur. Cennetin, annelerimizin ayağının altında olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız. Bu düşüncelerle başta, şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, ellerinden öpüyorum. Bu vesileyle anlamlı günde bizleri annelerimizle buluşturan il kadın kolları başkanlığımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        Annelerin sadece bir gün değil her gün her zaman yanında olunması ve baş tacı yapılması gerektiğini ifade eden AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise, "Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan anneler, aile ve toplum hayatının temel direğidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en büyük pay cennetle müjdelenen annelerindir. Hoşgörünün ve şefkatin tükenmez pınarı olan anneler, gelenek ve değerlerimizin geleceğe taşınmasının da teminatıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta, şehit annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, saygılar sunuyorum" diye konuştu.

        (CK-BRN-Y)

        10.05.2016 13:10:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler