Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇOCUK YAZ KAMPI KAYITLARI BAŞLADI

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin tatil yapma imkanı olmayan çocuklara yönelik düzenlediği Çocuk Yaz Kampı için kayıtlar başladı. 14 Haziran'da start alacak Yaz Kampı'ndan yararlanmak isteyenler için Sümerpark Çocuk Destek Merkezi'nde kayıtlar mayıs ayı sonuna kadar sürecek.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün bu yıl on birincisini organize edeceği Elazığ'ın Gezin ilçesindeki Çocuk Yaz Kampı için kayıtlar başladı. Tatil yapma imkanı bulunmayan, zorunlu göç mağduru veya risk altındaki 9-14 yaş grubundaki erkek ve kız çocuklarına yönelik gerçekleştirilen Yaz Kampı, 14 Haziran'da başlayacak, 28 Ağustos tarihine kadar gruplar halinde sürdürülecek. 11 grup olmak üzere toplam bin 200 çocuğun yararlanacağı Yaz Kampı'ndan, her grup 5 gece 6 gün faydalanacak.

        Büyükşehir Belediyesi'nin tatil yapma imkanı olmayan çocuklar için organize ettiği Çocuk Yaz Kampı, çocukların kişisel gelişimine katkı sunulması, çevresiyle daha uyumlu olması, dışlanmışlık duygusundan arındırılması ve özgüvenli yetişmelerinin sağlanması amacıyla düzenleniyor. Kampta çocuklar, satranç, akıl oyunları, resim, akran eğitimi, el becerileri, müzik ve halk oyunları atölyelerinden faydalanıyor. Ayrıca sportif faaliyetler kapsamında spor turnuvaları (basketbol, voleybol ve futbol), langırt, bisiklet, masa tenisi ve masa hokeyi gibi etkinliklerden yararlanıyor.

        (İHA-MP-Y)

        10.05.2016 13:12:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler