Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALANYA BELEDİYESİ'NDEN KAMU HİZMETLERİNİN KALİTESİNİ ARTTIRMA ÇALIŞTAYI

        ANTALYA (İHA) - Alanya Belediyesi, kamu hizmetlerinin kalitesini arttırmaya yönelik çalıştay düzenledi.

        Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Gold City Otel'de düzenlenen "Verimliliği Arttırma Çalıştayı" 3 gün sürecek. Yrd. Doç. Dr. Engin Üngüren'in danışmanlığında düzenlenen çalıştay, nitelik yönüyle Türkiye'de belediyeler bazında bir ilk olma özelliği taşıyor.

        AMAÇ HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMAK

        Çavuşlar, Şefler, Birim Sorumluları ve Müdürler olmak üzere üç ayrı grup için ayrı ayrı oturumların düzenlendiği çalıştayın amacıyla ilgili bilgi veren Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin, "Alanya Belediyesi tarafından üretilen kamu hizmetlerinin kalitesini arttırarak vatandaş memnuniyetini yükseltmek istiyoruz. Bu bağlamda da çalışanların yönetime katılımını sağlayarak, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlara çözüm önerileri getirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

        Şahin, çalıştay sonucu ortaya çıkacak raporun da belediye üst yönetimine sunulacağını belirtti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        10.05.2016 13:17:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler