Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN'DA ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

        VAN (İHA) - Van'da faaliyet yürüten engelli dernekleri üyeleri, Engelliler Haftası nedeniyle Vali İbrahim Taşyapan'ı ziyaret etti.

        Engelliler Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce düzenlenen programda, ilk olarak Soydan Kavşağı'nda bir araya gelerek Cumhuriyet Caddesi üzerinden Van Valiliği'ne kadar yürüyen engelli vatandaşlar, valilik bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Burada, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Van'da faaliyet yürüten engelli dernekleri üyeleri, Vali İbrahim Taşyapan'ı makamında ziyaret etti.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç öncülüğünde Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Van Şube Başkanı Osman İnci, Bedensel Engelliler Derneği Van Şube Başkanı Abidin Kasapoğlu ile Van 6 Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şahabettin Kayhan ve beraberindeki engelliler, Vali Taşyapan'a çiçek vererek bir süre kendisiyle sohbet ettiler.

        (MSA-Y)

        10.05.2016 13:23:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler