Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOLLARA YAZ BAKIMI

        GÜRKAN DÜZENLİ

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale İl Özel İdaresi, kış mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmaları başlattı.

        İl genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Çanakkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, 73 köy yolunda 12 ekip ile yama çalışmalarına sürdürüyor. Ekipler, toplamda 210 km yol bakım ve onarımını yaptı. Çanakkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dahilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışması yapıyor. İl genelinde yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergâhlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Ekiplerinin çalışmaları, mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

        Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Genel Sekreter Can Aksoy, "Çanakkale İl Özel İdaresi olarak bazı köylerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda 73 köy yollunda çalışmalarımıza başladık. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer köylerimizde ve mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız" dedi.

        (GD)

        10.05.2016 13:52:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler