Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ EDUCATURK FUARINDA LİSE ÖĞRENCİLERE TANITILDI

        CEM KAAN TOKA

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sakarya'da düzenlenen Educaturk Fuarında lise öğrencilerine tanıtıldı.

        Fuarda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi kurduğu stantta, Sakarya'da okuyan tüm lise 2 ve 3'üncü sınıf öğrencilerine üniversitelerini tanıttılar. Stantta öğrencilere görevliler, Bilecik ili ve üniversite hakkında detaylı bilgi verirken, öğrenciler ise, seçmek istedikleri bölümler hakkında kurulan statlarda detaylı bilgi alma olanağı buldu.

        Kurulan stantta Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Derya Şenal, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Uzman Akın Altay, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında görevli Didem Özden Karakuş ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda Görevli Ercan İnan, öğrencilere seçmek istedikleri bölümlerin taban, tavan puanları ile başarı sıralamaları hakkında bilgi verdiler.

        (CKT-MET-Y)

        10.05.2016 13:58:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler