Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DOMATES YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ

        - MUĞLA'NIN SAKARTEPE GEÇİDİNDE RAMPA YUKARI ÇIKAN DOMATES YÜKLÜ KAMYON VİRAJI ALAMAYINCA KARAYOLUNDA YAN YATTI.

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : BEKİR TOSUN

        KAMERA : BEKİR TOSUN

        MUĞLA (İHA) - Muğla'da Fethiye'den İzmir'e domates taşıyan kamyon virajı alamayınca karayolunda yan yattı ve trafik bir süre durdu.

        Gökova Körfezine hakim Sakartepe rampasında rampa yukarı hareket halinde olan 35 DP 664 plakalı kamyon, virajı dönerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Domates yüklü kamyon, virajda üzerindeki yükün de ağırlığı ile yan yattı. Kamyon kasasındaki domates kasaları karayolunun bariyerlerine dayanması sonucu yola dağılmadı.

        Kazanın ardından Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri Sakartepe rampasının çıkış noktasında diğer sürücülerin tehlike yaşamaması için önlem aldı. Yolu tek taraflı ulaşıma kapatan ekipler, çift şeritli yolun bir şeride trafiğe açıldı. Devrilen kamyonun kasasındaki ve yoldaki domatesler başka bir kamyona yüklenmesi esnasında ise yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kamyon kasasındaki ve yoldaki domateslerin toplanmasının ardından devrilen kamyon çekici ile karayolundan çekildi.

        (BT-İK)

        10.05.2016 14:27:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler