Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İNCESU BELEDİYESİ TEMİZ BİR İNCESU İÇİN DERE ISLAH ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

        KAYSERİ (İHA) - İncesu merkezde ilçenin içerisinden geçen 3 kilometrelik derenin ıslahı İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma sürdürülüyor.

        Öncelikli olarak çocukların ve hayvanların düşmemesi için 3 kilometrelik derenin istinat duvarının çekildiğini, ardından derenin tabanının taşla kaplanarak üzerine beton atıldığını söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, " İncesu İlçesinin merkezinden geçmekte olan taşkın koruma kanalının istinat duvarlarının çekilmesi tabanının taşla kapanıp beton atılması işinin bu yıl 4. etabını yapıyoruz. Taşkın koruma kanalının uzunluğu 3 km Belediyemiz bütçe imkanları çerçevesinde 4 bölüme ayırarak önce tamamının istinat duvarını çektik daha sonrada tabanın taş kaplamasını yapıp üzerine beton attık" dedi.

        Başkan Karayol, "Bu şekilde çevre kirliliğini, su birikmesini ve pis koku yayılmasını önlemek adına Gönenkent mahallemizde oturan halkımızın en büyük isteği olan dere ıslahını bu yıl yapacağımız 4. etapla bitirmiş olacağız. Bugün itibariyle başlamış olduğumuz çalışmamızı inşallah 10 gün içerisinde bitireceğiz" diye konuştu.

        (AÖ-Y)

        10.05.2016 14:36:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler