Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALLGEAU - ORİENT DOSTLUK VE BARIŞ RALLİSİ GİRESUN'DAN COŞKU İLE GEÇİŞ YAPTI

        GİRESUN (İHA) - Dünyanın en tanınmış otomobil rallilerinden biri olan Allgeau-Orient Dostluk ve Barış Rallisinin araçları Giresun'a gelerek konakladılar. Konaklamada kısa bir süre şehri gezen grup daha sonra Giresun Valisi Hasan Karahan'ın start vermesiyle güzergahları doğrultusunda yollarına devam ettiler.

        Bu yıl 11'incisi düzenlenen ralliye 20 ülkeden, yaklaşık 300 adet 20 yaş üzeri araç ve 600 kişinin katılımı ile gerçekleşiyor. Türkiye'de İstanbul, Ankara, Amasya, Giresun, Ardahan, Doğubayazıt, Uşak ve Muğla güzergahında gerçekleşecek. Ralli organizasyonu ile özelikle turistlerin ve yabancıların gitmediği ve görmediği yerlerin seçilerek Türkiye'nin güzelliklerinin ve Türk insanının misafirperverliğinin ve ayrıca ne kadar güvenilir olduğunun ön plana çıkarılması ve Ralli den sonra yarışmacıların ülkelerine döndüklerinde birer Türkiye gönüllü elçisi olacakları belirtildi.

        (RY-EK-Y)

        10.05.2016 14:41:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler