Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AZERBAYCAN MİLLETVEKİLİ PAŞAYEVA'DAN VALİ DEMİRTAŞ'A ZİYARET

        CİHAN KİZİR

        ADIYAMAN (İHA) - Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Doç. Dr. Ganire Paşayeva, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti.

        Türk Ocakları Adıyaman Şubesi'nin düzenlediği "Sözde Ermeni Soykırımı ve Dağlık Karabağ Meselesi" konulu konferansa katılmak üzere Adıyaman'a gelen Paşayeva, kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı Demirtaş'a teşekkür etti.

        Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Azerbaycan'ın içinden geçtiği süreç ve Türk dünyasının yaşadığı sıkıntılara değinen Paşayeva, "Biz iki devlet tek milletiz. Valimizi Azerbaycan'da misafir etmekten büyük bir onur duyarız" dedi.

        Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'yı Adıyaman'da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Demirtaş ise, "Azerbaycan'la tarihi ve kültürel bağlarımız bulunmaktadır. Azerbaycan ve Türkiye iki devlet tek millettir. Kardeşlerimizi Adıyaman'da ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

        (CK-AOA-Y)

        10.05.2016 14:43:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler