Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORTADOĞU GENÇLİK BLOĞU ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

        BARIŞ TÜREL

        MALATYA (İHA) - Ortadoğu Gençlik Bloğu yaklaşık 140 üyesi ile Malatya'da gönülleri kazanma adına birçok proje hazırladı. Her kesimden gençlerin yer aldığı bloğun hedefi ise insanları mutlu etmek.

        Ortadoğu Gençlik Bloğu yönetimi İhlas Haber Ajansı Malatya Bürosu'nu ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgiler veren bloğun Kadın Kolları Başkanı Semira Aban, her kesimden gençlerin bloklarına katılabileceğini belirterek "140 üye sayımız ile birlikte Malatya'da çok iyi işlere imza atmayı düşünüyoruz" dedi.

        Ortadoğu Gençlik Bloğu olarak Azerbaycan, Suriye, Irak, Türkmen ve daha bir çok ülke insanın aynı çatı altında buluşacağını belirten Aban, "Dili, dini, ırkı hiç fark etmez herkes bizim oluşuma katılabilir. Bizim tamamen yaptığımız birlik, beraberlik, dostluk ve insanlığı insanlara tekrardan yaymak istiyoruz. Çünkü insanların bugünlerde öldüğünü ve kaybolduğunu düşünüyoruz. Onun için Peygamber Efendimizin bir hadisi var 'Komşusu aç iken yatan bizden değildir' bizde bu hadise istinaden iyi işlere imza atmayı düşünüyoruz" ifadelerine ver verdi.

        Blog olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Aban, Arguvan ilçesinde hiçbir kitabı bulunmayan bir kütüphane için harekete geçtiklerini ve kısa sürede dost ve hayırseverlerin katkısı ile bu kütüphaneye kitaplar aldıklarını söyledi.

        Bu kampanya sonrasında oradaki öğrencilerin yüzlerinden okunan mutluluğun paha biçilemez olduğunu ifade eden Aban, "Bizim de görmek istediğimiz de zaten bu. Onların mutluluğunu görelim, yüreklerindeki sıcaklığı yaşayalım başka hiçbir şey istemiyoruz" diye konuştu. Yapmak istedikleri tek işin insanları mutlu etmek olduğunu vurgulayan Aban, gerçekleştirdikleri bu tür projelerle mutlu olduklarını ifade etti.

        Ortadoğu Gençlik Bloğu Başkanı Ali Morel ile yönetim kurulunun gerçekleştirdiği ziyaret de önümüzdeki günlerde hayata geçirilerek projelerde konuşuldu.

        (BT-AOA-Y)

        10.05.2016 14:52:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler